bob hund

DEN OVERKLIGA SANNINGEN OM BOB HUND

- Bob Hund tar tragikomisk föreställning på stor turné genom Sverige och besöker Stadsteatern på Skövde Kulturhus den 8e mars!

Upplev med egna ögon hur Bob Hunds medlemmar utmanar varandra gällande när, var och hur bandet bildades, gjorde sin första konsert och få reda på vem somegentligen stjäl all uppmärksamhet!?

Föreställningen DEN OVERKLIGA SANNINGEN OM BOB HUND har manus av Hanna Nygren, regi av Kajsa Giertz samt kläder och dekor av Helle Damgård.

En prototyp av föreställningen, med ett antal nyskrivna texter och melodier, sattes upp på Helsingborgs Stadsteater. Nu tas föreställningen ut på Sverigeturné som inleds med en svit föreställningar på Södra Teatern i Stockholm. Fyra kvällar som infaller under bandets klassiska Helgen v. 48.

-Vi testar våra överreaktionsförmågor inför publik. Om vi råkar börja gräla kan vi dessutomta betalt för eländet, i stället för att på demokratiskt vis tjafsa varandra hålögda i replokalenoavlönade. Sanningen är overkligare än någonsin, säger Bob Hunds Thomas Öberg

Mer info och biljetter:

Evenemangskalendern