bildkollage med sommarens artister

Kulturhustorget Live

Kulturtorget Live är ett nytt gratisevenemang mitt i hjärtat av Kulturstaden Skövde! Varje torsdag i juli står en av Sveriges mest folkkära artister på scenen och det är bara att komma! Konserterna ges helt gratis och utan föranmälan.

Kultur i Skövde storsatsar på ett nytt sommarevenemang för hela familjen, kompisgänget eller turister i Skaraborg. Kulturhustorget Live är en serie om fyra musikkvällar i stadens hjärta varje torsdag i juli. 

Kvällarna börjar klockan 19.00 med ett lokalt förband och kl 20.00 så börjar några av Sveriges bästa artister ut olika musikaliska stilar. 

7/7 Ana Diaz

14/7 Fröken Elvis

21/7 - Anna Bergendahl

28/7 Timo Räisänen

På och runt Kulturhustorget ligger flera restauranger och krogar som så klart har sina uteserveringar öppna. Så kom och njut av ljumma somarkvällar, folkliv och musik i Skövde i sommar! 

Nyfiken på fler kulturevenemang i Skövde i sommar? Kolla in vår evenemangkalender! Evenemang Kultur i Skövde (kulturiskovde.se)

Vill du få tips om framtida evenemang direkt i din mailbox? Prenumerera på vårt nyhetsbrev: Kultur i Skövdes nyhetsbrev (apsis.one)