Sara Parkman

Sara Parkman följer upp höstens utsålda turné med stor vårturné!

Den 18 mars gör Sara Parkman ett stopp i sin vårturné på Stadsteatern på Skövde Kulturhus! Med höstens utsålda turné och det enormt hyllade albumet ”Eros Agape Philia” i ryggen presenterar nu Sara Parkman en omfattande vända även i vår.

Biljetterna släpps den 1/12 kl 14.00 via denna länk: 

BILJETTER

Sara Parkman är folkmusikern som ifrågasatt och omfamnat traditioner så ogenerat och genomtänkt att hon skapat sig ett eget musikaliskt universum – och med det blivit den samtida svenska folkmusikens stora affischnamn. 

När hennes senaste album ”Eros Agape Philia” gavs ut i oktober möttes det av översvallande recensioner. Nöjesguiden delade ut sitt allra högsta betyg och skrev: ”Det är folkligt, mystiskt, mäktigt och modernt.” Gaffa skrev: ”En välbehövlig motvikt mot de som tror att folkmusiken hör hemma på ett hembygdsmuseum.” Och skivan har legat högst upp på DN:s albumtopplista i inte mindre än fem veckor.

Genom åren har Sara Parkman flerfaldigt prisats vid Folk- och Världsmusikgalan, tilldelats Dagens Nyheters Kulturpris och – som på Manifestgalan tidigare i år – utsetts till årets bästa liveakt.  

Under hösten har Sara Parkman spelat för utsålda konserthus, klubbar och teatrar och i vår fortsätter segertåget med flera stopp i landet.