Selena van det Holst/UKM Skverige

UKM Skövde 2022

Om du är mellan 13 och 25 år är du välkommen att vara med på UKM i Skövde 23 april! Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.

Vad är UKM?

UKM är en mötesplats för kreativa unga. Vi skapar mötesplatser i form av kulturfestivaler. Om du är mellan 13 och 25 år är du välkommen att vara med! Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen. 

UKM i Skövde 2022

Den lokala UKM-festivalen i Skövde hålls på Skultorps fritidsgård lördag 23 april. Du som är mellan 13-25 år kan anmäla dig som crew, scenkonstnär eller utställningskonstnär till festivalen. Då är du med hela dagen och fixar utställningen, testar scenljud, gör roliga aktiviteter och hänger med härliga människor under tiden. Senare på dagen öppnar vi upp festivalen för publik som får ta del av scenprogrammet och konstutställningen.

Anmäl dig idag! 

 Lokalfestival Skövde 2022 – UKM

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i Skövde. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera Skövde på regionfestivalen i Åmål 21-22 maj. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera din region på riksfestivalen i Säffle v 24.

Frågor och funderingar.

Har du som kommer och besöker festivalen några frågor angående våra scenföreställningar, vår vernissage eller något annat som rör festivalen så är du välkommen att kontakta Malin S Johansson på mejl eller telefon.

Kontakt: 
E-post: Malin.s.johansson@skovde.se

Telefon: 0500-497022