Kulturhuset lanserar sitt nya biljettsystem

Det pågår intensivt arbete på Scen- och evenemangsenheten i det stängda kulturhuset. Förutom lokalrenovering och uppdatering av scenerna har även ett arbete med att byta biljettsystem gjorts under den pågående Coronapandemin.

- Jag vill jämföra det med att vi digitaliserat hanteringen. Nu blir det enklare både för biljettköpare och för personalen som hanterar försäljningen. Dessutom blir det möjligt att köpa tilläggsprodukter. När du köper en biljett kommer du i framtiden att kunna köpa en fika eller ett glas champagne i pausen om du så önskar. Allt med några enkla knapptryckningar från datorn eller mobiltelefonen. Vi har även tänkt att trycka framtida evenemang på biljetterna, säger scen- och evenemangschef, Öivin Tronstad. 

-Det nya biljettsystemet ökar kulturhusets möjlighet att kommunicera med evenemangsbesökaren. De som är intresserade av att få uppdateringar om kommande programpunkter eller kanske vill tycka till om utbudet får här ett utmärkt verktyg som vi hoppas ska hjälpa oss att utveckla verksamheten i samråd med publiken. Vi vill vara ett kulturhus för alla och då ställs det stora krav på kommunikationen. Det nya biljettsystemet är ett av verktygen för en sådan dialog, avslutar Öivin Tronstad.

 Tänk på att alltid köpa biljetterna genom https://kulturiskovde.se/ Det finns flera oseriösa biljettsajter som lägger på flera hundra kronor på biljettpriset. För att vara på den säkra sidan: titta efter Tix.se i adressfönstret innan du betalar din biljett. Då kan du vara säker på att du köper till rätt pris och från en seriös biljettförsäljare.