The red pants Show

Kulturkul är tillbaka!

Kultur i Skövde program med gratis aktiviteter för barn och unga, Kulturkul, är tillbaka! På lördag den 25 september är det dags för första programpunkten. Teaterföreställningen Snegel på Skövde Kulturhus.

Kulturkul erbjuder en blandning av teater, kreativt skapande och film för barn och unga i SKövde kommun. Alltid på en lördag och alltid gratis.

De senaste två programmen har blivit kraftigt påverkade av pandemin med flera inställda evenemang, men nu när restiktionerna lättar har vi goda förhoppningar om att kunna fylla våra salonger med nyfikna barn och unga igen.

Först ut är barnteaterföreställningen Snegel i Frejasalen i Skövde Kulturhus på lördag. En överraskande teaterupplevelse om att följa sin nyfikenhet och övertygelse, och att inte låta sig nedslås, att växa och våga upptäcka världen! Gratis biljett finns att hämta på Stadsbiblioteket eller boka via telefon på telefonnummer 0500-49 80 70. 

Annat som dyker upp i programmet är The Red Pants Show den 13 november. En våghalsig balansakt med cirkusartisterna Philo och Felix i Stöpens Gymnastiksal. I samband med föreställningen erbjuds också  Prova-på-Cirkus denna dag!
Höstens Kulturkulprogram av slutas med julpyssel på Skövde Kulturfabrik den 4 december.

Programmet finns att hämta på till exempel Skövde Kulturhus och Skövde Kulturfabrik, samt våra bibliotek. Eller ladda ner det på Kulturkuls hemsida.