bild på kulurhuset

Skövde Kulturhus live!

Med start 17 oktober bjuder Skövde Kulturhus in till åtta exklusiva krogkvällar på Valhall! Njut av intim och högklassig underhållning av några av Sveriges folkkäraste artister vid ett dukat bord med max 50 gäster i salongen.

Idén kommer från ett eventbolag som under sommaren haft något som heter Trädgårdslive. Då har privatpersoner bjudit in artister till sina trädgårdar och sedan själva i sin tur bjudit in vänner och bekanta till föreställningen om maximalt 50 gästar.

Nu flyttar konceptet inomhus, till Valhall i Skövde kulturhus och maten kommer från Restaruang Sällskapet. 

- Vi tror att det finns ett sug av att få uppleva kultur i det här formatet, i alla fall så är vi sugna på att dra igång igen efter flera månader utan föreställningar, berättar Scen- och evenemangschef Öivin Tronstad.

Det väntar nya restiktioner kring Coronapandemin i dagarna, men även om den nu rådande 50-gränsen hävs så kommer det bara finnas 50 platser under krogkvällarna under åtta lördagar från 17 oktober till 5 december.

-Det blir en annan upplevelse med den lilla publiken och det kommer vi hålla på oavsett. Här finns gott om plats så vi känner oss trygga med att kunna säkerställa att det inte blir trångt vid in- och utpassering och vid toaletterna, säger Öivin.

PROGRAM

17 oktober kommer Robert Wells
Biljettpris 950 kronor

24 oktober kommer Fröken Elvis
Biljettpris 750 kronor

31 oktober kommer Thomas Di Leva
Biljettpris 950 kronor

07 november kommer Magnus Carlsson
Biljettpris 1250 kronor

14 november kommer Brynolf & Ljung
Biljettpris 900 kronor

21 november kommer Bob Hansson
Biljettpris 550 kronor

28 november kommer Louise Hoffsten
Biljettpris 800 kronor

05 december Magnus Betnér
Biljettpris 750 kronor

Biljetterna släppt 21 september på Eventims hemsida köper du dina biljetter!