Snart är nya studion klar!

Musikskolan bygger ny inspelningsstudio inför höstens kursstart!

Under våren har det arbetats febrilt på Skövde Kulturfabrik. Det har slagits hål i väggar och dragits nya kablar. Nu är snart resultet av det intensiva arbetet klart och Musikskolan har fått en alldeles egen inspelningsstudio! 

Här kommer bland annat kurserna i musikproduktion att ha sin hemvist och även det sprillans nya ämnet Spela i band! Är du nyfiken på de olika kurserna som Musikskolan erbjuder för barn och unga i Skövde så hittar du länkarna nedan. 

Musikstudion används även av andra verksamheter. Till exempel spelades det idag in en speakerröst till en film som Stadsmuseet producerar. Vi hoppas att musikstudion ska ge oss möjlighet att ytterligare vidga Musikskolans verksamhet och ge eleverna nya möjligheter att skapa!  

Musikproduktion

Det här är kursen där du får lära dig spela in, programmera och producera musik i datorn. Det finns också möjlighet att skapa den musik som just du är intresserad av. Undervisningen sker i musikskolans egen inspelningsstudio.

Du hittar mer information och anmälan på sidan Studio 164!

Spela i band

Här får du som spelar instrumenten trummor, bas, gitarr, piano och sång möjligheten att spela i ett band. Kursen ges i två nivåer, dels för dig som är nybörjare och dels för dig som har erfarenhet av att ha spelat innan.

Du hittar mer information och anmälan på sidan Spela i band!