tjej som läser en bok

Dags att prova på en bokklubb?

Vill du läsa tillsammans med några vänner? Då kan du komma till biblioteken i Skövde och låna en bokcirkelkasse! I samarbete med studieförbundet Sensus presenterar vi kassar med en utvald bok i flera exemplar och en handledning i hur man håller bokcirkel.

När mörkret sänker sig är det härligt att krypa upp i fåtöljen med en kopp te och läsa en spännande bok. Du som har lånekort på biblioteken i Skövde har flera tusen titlar att välja på och dessutom finns många av dem fritt tillgängliga som e-bok eller ljudbok i appen Biblio. 

Vill du läsa tillsammans med några vänner kan du låna en bokcirkelkasse! I samarbete med studieförbundet Sensus presenterar vi kassar med fem böcker (det går att ordna fler exemplar vid behov) och en handledning i hur man håller bokcirkel.

Läs mer här Låna en bokkasse och starta en bokcirkel! | Sensus och prata med närmaste bibliotek så hjälper vi er. 

Biblioteken i Skövde har nu öppnat med vanliga tider igen, på alla våra bibliotek. Dock uppmanas du fortfarande att visa hänsyn, hålla avstånd, sprita händerna och så vidare. Antalet sittplatser för läsning av dagstidningar är något färre liksom antalet studieplatser och fåtöljer där det kan bli trångt. Även tillgången till datorer är begränsad, fråga i disken om vad som gäller. 

Välkommen tillbaka!