viktig info

Krafttag för minskad smittspridning

Idag har Skövde kommun beslutat att stänga kulturens mötesplatser för att förhindra ytterligare spridning av Covid -19 i enlighet med Folkhälsomyndighetens och länsstyrelsens restriktioner för Västra Götalandsregionen.

Detta betyder att:

Skövde kulturhus med bibliotek, biograf Odeon, Stadsteatern, Konstmuseet, Valhall och våra öppna ytor stängs för besökare.

Skövde Kulturfabrik stänger stadsmuseet och de tillfälliga utställningarna i huset. Grupp- och ensembleundervisning hos musikskolan är inställd. Viss undervisning inom musikskolan fortsätter med enskild och distansundervisning. Berörda elever kommer kontaktas.

Kommunens övriga bibliotek hålls stängda och skolbiblioteken i Värsås och Tidan kommer vara öppna endast för skolans verksamhet.

Samtliga mötesplatser för unga stänger den öppna verksamheten.

Beslutet gäller från och med idag 2 november fram till och med 20 november då kommunens särskilda ledningsgrupp kommer ta ett nytt beslut.

All offentlig planerad verksamhet är inställd under denna period, som sagostunder, Skövde kulturhus Livekvällar och torsdagar @konstmuseet. Ni som har köpt biljetter till evenemang kommer att bli kontaktade.

Håll ut och håll avstånd så ses vi snart igen!