Musikskolan

På Musikskolan kan du från 3 års ålder uppleva och lära dig om sång, rytm och musik. Utifrån varje elev skapar vi förutsättningar för ett lustfyllt förhållande till och utövande av musikaliska uttryck.

Höstens grupper och orkestrar 2020

Från och med den 2 november är all grupp och ensemble-undervisning på Musikskolan inställd för att minska smittspridningen av Covid - 19. 

Anmälan till grupper hösten 2021 

Vi kommer öppna upp anmälan till höstens barngrupper under vårterminen. Vi kommer uppdatera med mer information efter årsskiftet angående barngrupper hösten 2021. 

Anmälan till körer, musikproduktion och Spela i band är öppen. 

Vi reserverar oss för att vissa grupper kan bli inställda om vi inte får in tillräckligt antal sökande. 

Information till vårdnadshavare angående Covid -19

Från och med den 2 november är all grupp och ensemble-undervisning på Musikskolan inställd för att minska smittspridningen av Covid - 19. 

Det tidigare beslutet att all grupp- och ensembleverksamhet på Musikskolan är inställd har blivit förlängt och gäller nu höstterminen ut.

Dom enskilda lektionerna kommer att fortsätta. Om du inte får någon annan information av din lärare så är det inga förändringar mot hur det har varit dom senaste veckorna.

Här är allmänna riktlinjer för våra elever:

  • Huvudentrén till Skövde Kulturfabrik är stängd. Man kommer in till musikskolan genom sidoentrén på husets högra sida. Kod till sidoentrén får du av din lärare.
  • Våra korridorer är trånga så från och med nu är skolan enbart öppen för våra elever. Syskon och föräldrar ombeds vänta utanför Skövde Kulturfabrik.
  • Stanna hemma om du har minsta symptom på förkylning eller sjukdom.
  • Tvätta händerna före din lektion.
  • Om möjligt kom till skolan strax innan lektionen startar och lämna sedan Skövde Kulturfabrik när lektionen är slut.
  • Alla planerade konserter och framträdanden är inställda.

 

Dessa riktlinjer gäller till och med årsskiftet.
Vi återkommer med information inför vårterminen längre fram.