Musikskolan i Skövde

Välkommen till Öppet hus! 

    Kom och prova instrument och träffa våra lärare! Vill ni prova på att spela instrument eller sjunga? Eller vill ni veta mer om våra kurser i film, drill, musikproduktion och spela i band? Kom och prova på olika instrument, träffa musikskolans lärare och se våra lokaler. Till öppet hus är alla välkomna, men det kan vara bra att känna till att Musikskolan erbjuder enskild undervisning för barn som är 8 år eller äldre.

Onsdag 19 april & torsdag 20 april kl. 18.00-20.00.
Lördag 22 april kl. 13.00-16.00
Fri entré, ingen föranmälan

Enskild undervisning på Musikskolan

På musikskolan kan du anmäla ditt barn för enskild undervisning från det året att barnet fyller åtta år. Undervisningen sker en gång i veckan och lektionen är 20 minuter lång. Vi har i dagsläget kö till de mest populära instrumenten, som piano och gitarr, medan det är kortare kö till andra instrument.

Står du i kö?

Har du inte hört något? Ingen fara! Det flesta av våra elever får en plats vid terminsstarter, men vi jobbar löpande med intag under läsåret och en lärare kommer höra av sig så fort ni har fått en plats. 

Barngrupper läsåret 22/23

Läs mer om vilka barngrupper det finns att söka. Att delta i en barngrupp ger inte förtur till enskild undervisning eller andra grupper.