Dramapedagog Elin

Drama och teater-kurs i Skultorp

Onsdag 20 april är det premiär för vår allra första kurs i drama och teater! Kursen vänder sig till barn från mellanstadiet och uppåt och är kostnadsfri.

Vi gör olika teater- och dramaövningar, utforskar olika karaktärer och improviserar fram egna scener och berättelser. Kanske mynnar arbetet ut i någon form av föreställning eller performance. Fantasi, lekfullhet och samskapande står i fokus och utgångspunkten för arbetet är deltagarnas egna idéer, erfarenheter och intresse för olika teman, berättelser och frågor.

DRAMA OCH TEATERKURS

- för mellanstadiet, onsdagar kl. 16.00-17.15
anmälan är stängd, gruppen är full

- för högstadiet och gymnasiet, onsdagar kl. 17.30-19.00
anmälan öppen, endast reservplatser kvar

Kursen kommer ges åtta gånger med start den 20 april. Kursen startar alltså efter påsklovet och håller på fram till sommarlovet. 

Kursen kommer hållas i Skultorp

Plats: Skultorps fritidsgård
Adress: Kommunalhusplatsen 1, Skövde

Pris

Kostnadsfritt

Anmälan

Du anmäler dig via Musikskolans vanliga anmälan:  Anmälan till Musikskolan

Lägg "Drama och teater-kurs" i kundkorgen. När du skickat in din anmälan kommer du få ett bekräftelsemail. Du kommer även få en kallelse till kursen innan start. 

Dramapedagog Elin

Kursledare: Elin, dramapedagog

Elin Bothén Nyström berättar om sig själv:
"Jag är dramapedagog, med mångårig erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar i de mest skilda sammanhang. För mig är drama allt ifrån sagor, lek och äventyr till konflikthantering, vägar till lärande, aktivism och samhällsförändring. Drama är att pendla mellan Fiktion och verklighet, lek och allvar att förflytta sig i tid och rum. En kollektiv process där det omöjliga blir möjligt, ett utrymme där det går att föreställa sig det som inte är."

Har du frågor?

Kontakta Musikskolan via e-post musikskolan@skovde.se eller ring oss på nummer 0500-49 83 21.