Monique Wernhamn

The Sustainable Womans Feedback-Klinik 28 augusti – 3 september

The Sustainable Woman ger dig feedback kring ditt projekt, coachar dig i dina privata dilemman och använder sin kompetens och livserfarenhet för att hjälpa dig utifrån dina behov och önskemål. Under en knapp veckas tid förvandlas nu konstmuseets residensbostad i Rosa huset till The Sustainable Womans Feedback-Klinik. På kliniken kan du boka in en-timmes-konsultation samt ta del av tidigare konsultationer hon haft.

I gentjänst vill hon gärna ha massage, en asiatisk matlagningskurs, matchmaking - hjälp att hitta en partner, några lunchlådor, PR och marknadsföring av henne, eller eget förslag som gör henne mer hållbar.

28-29 augusti cyklar The Sustainable Woman runt med sin mobila klinik på offentliga platser i Skövde. Där bjuds det på kaffe, spontana samtal, information och möjlighet att boka tid för konsultation på feedback-kliniken mellan 30 aug-3 september.

Du kan också boka en tid redan idag via denna länk

(Öppnas i nytt fönster)

Monique Wernhamn jobbar med projekt som griper in i det ”verkliga livet”, i samhället. Konst som möter människor i vardagen, som bygger på mellanmänskliga möten och performativa handlingar. Sedan 2014 arbetar hon med projektet The Sustainable Woman som utforskar möjligheter för ett mer hållbart levnadssätt i ett för människan ohållbart (arbets)samhälle. Hon använder sig själv som material och försökskanin samtidigt som hon bjuder in medmänniskor, grupper, kulturaktörer och forskare för att testa strategier och teorier, för att göra motstånd och pröva utopiska idéer.