Om webbplatsen

Det här är Kultur i Skövdes officiella webbplats. Den är uppbyggd för att vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. För att få bästa möjliga upplevelse bör du använda en senare version av en modern webbläsare.

Hitta på webbplatsen

Det finns olika sätt att hitta den information du söker.

Sök 

Skriv in ett eller flera ord i sökfältet uppe till höger på sidan och tryck sedan på sökikonen.

Ämnesingångarna

Här navigerar du dig fram till den information som intresserar dig genom att välja bland alternativen i huvudmenyer och vänstermenyer.

Bilder

Alla publicerade bilder på kulturiskovde.se är upphovsrättsligt skyddade och får inte användas av någon annan eller på annan plats utan medgivande.

Tillgänglighet

Webbplatsen är anpassas löpande för att vara tillgänglig och upp kraven i lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.  Läs mer om sidans tillgänglighet i sidans tillgänglighetsredogörelse.

Skriva ut sidor

Innehållet i mittdelen av sidan kan skrivas ut. Funktionen för skriv ut hittar du längst ner på varje sida.
 

Synpunkter och felanmälan

Webbplatsen utvecklas kontinuerligt och därför är det viktigt att få reda på vad du tycker. Vi tar tacksamt emot dina synpunkter och idéer, de gör skovde.se kan bli ännu bättre. Om du har frågor eller om det uppstår problem när du besöker webbplatsen är du välkommen att kontakta oss via formuläret som finns på sidan kontakta oss.

Kakor (Cookies)

Du kan läsa mer om vår användning av kakor på sidan om användning av kakor.