Seniormåndagar

Konstmuseets seniormåndagar är på grund av rådande omständigheter inställda tills vidare.

Vi bjuder in till Seniormåndagar där seniorer inom äldreomsorgen, såväl på boenden som besökande på träffpunkter bjuds in till Konstmuseet. Mötet består av att se och samtala kring konst, fika tillsammans och skapa egen konst.  Seniormåndagar är en fortsättning på projektet Konst att minnas till.

Alla fritidsledare som gått kursen inför Seniormåndagar är välkomna att boka träffar med sina grupper på Konstmuseet.

Bokning besök med pedagog

För att komma igång med besöken på Konstmuseet uppmuntrar vi er att boka en kostnadsfri, trevlig introduktion av vår pedagog. Tillsammans tittar vi på konsten, samtalar, fikar och skapar en stund. Målet är att bekanta sig med miljöerna för att sedan kunna besöka museet i lugn och ro, på egen hand, när helst det passar er och hur ofta ni vill. Det kommer att finnas material tillhanda så att alla våra gäster har möjlighet att själv pröva olika tekniker och inspireras av konsten som finns i huset.

De tider som finns tillgängliga för att besöka Konstmuseet tillsammans med pedagog är förmiddag kl 10.00-11.30 eller eftermiddag kl 13.30-15.00 på måndagar från och med 9 september till och med 16 december, med uppehåll 28 oktober.

Bokning av ert pedagogledda besök sker, senast veckan innan via formuläret nedan.
Transport bokar ni på egen hand.

Bokning besök på egen hand

Ni är varmt välkomna att boka ett besök på Konstmuseet på egen hand. Du som gått vår ”körkortskurs” har de verktyg ni behöver för att leda er grupp själva. Ni kan titta på konst och föra samtal kring den, men även lägga till ett workshop-moment där ni skapar tillsammans efteråt. Bokning sker, senast veckan innan via formuläret nedan. Tiderna för dessa besök är också förmiddag kl 10.00-11.30 eller eftermiddag kl 13.30-15.00 på måndagar med start 9 september 2019.

Obokade besök

Vill ni bara titta in på museet utan att boka ett bord för skapande går det bra utan föranmälan under tiderna 9.30-12.00 och 13.00-15.00 på måndagar eller under museets ordinarie öppettider, med uppehåll måndag 28 oktober.