Funkiskurser på Kulturskolan

På Kulturskolan i Skövde har vi flera kurser för dig som har en funktionsvariation eller funktionsnedsättning. Vi hoppas du vill komma och sjunga, dansa och spela med oss!

Funkismusikal

Kursen fokuserar på sång, dans och teater och passar alla som älskar att stå på scen! Det finns två olika grupper uppdelade efter ålder, från 7 år upp till 19 år.

Funkismusikal

Musiklek funkis

En gruppverksamhet avsedd för barn i åldern 5-6 år. Under denna aktivitet uppmuntras barnen att delta i sång, dans och lekar med fokus på rytmer och rörelser. 

Musiklek funkis

Undrar du något?

Har du frågor om våra funkiskurser? Kontakta lärare Frida Jones. Maila till frida.jones@skovde.se eller ring 072-147 66 34.

Kontakta Frida

Fler kurser på Kulturskolan

Du som har en funktionsvariation eller funktionsnedsättning är givetvis välkommen att söka alla våra kurser! Hör av dig om du undrar hur vi kan anpassa vår undervisning efter just dig. Skicka ett mail till kulturfabriken@skovde.se eller ring 0500-49 83 21. 

Våra kurser

En Kulturskola för alla

Kulturskolan i Skövde strävar mot att främja inkludering och kreativitet för personer med funktionsnedsättningar. Vi vill bidra till att bredda möjligheterna för barn och ungdomar att utveckla sitt konstnärliga intresse och talang.