Skolturné 2024

Tisdag 21 maj kommer vi på Kulturskolan i Skövde att åka på skolturné tillsammans med våra duktiga elever! Ni har nu chansen att göra en intresseanmälan!

Vi bjuder in till en konsert som varar ungefär 25 minuter. Under konserten får era elever möjlighet att bekanta sig med olika musikinstrument och njuta av livemusik. Vi föredrar att hålla konserterna inomhus, men om det inte är möjligt (och vädret tillåter) spelar vi gärna utomhus. Vår konsert passar bäst för låg- och mellanstadiet. Vi tar med förlängningskabel, men behöver tillgång till ett eluttag.

Datum 
Tisdag 21 maj 

Tider 
kl. 9.00, 10.30 och 12.15. 

Flera av Kulturskolans orkestrar kommer att turnera under dagen, och vi kommer att sätta ihop ett detaljerat turnéprogram efter att vi har fått in alla intresseanmälningar. När turnéprogrammet är klart kommer vi att skicka ut all nödvändig information, inklusive exakt tid för ert besök.

Vi kommer att göra vårt bästa för att inkludera så många skolor som möjligt, men vi kan tyvärr inte besöka alla. Sista dag för intresseanmälan är måndag 29 april. 

Gör intresseanmälan här 
Skolturné 2024

Kultur för alla
Skolturnéns syfte är att presentera vad vi gör för elever som kanske inte alltid når oss, inspirera till eget musikskapande, främja samarbetet mellan Kulturskolan och skolor, samt skapa positiva minnen och väcka intresse för levande musik.

Undrar du något?

Skicka ett mail till kulturskolan@skovde.se eller ring 0500-49 83 21.