musiklärare vid pianot

Sjung i kör

Hos oss kan du sjunga i kör från lågstadiet och ända upp till gymnasiet.

Vi erbjuder barn och ungdomar från 7 års ålder att sjunga tillsammans i en av våra körer. Kursen är öppen för alla, vare sig du går på Kulturskolan eller inte. I våra körer sjunger vi många olika musikstilar och testar olika typer av låtar.

Flera gånger per läsår uppträder vi på Kulturskolans konserter. Lucia är våra körers mest hektiska högtid, har du frågor om bokningar hör av dig till kulturfabriken@skovde.se.

Vi har två körer för elever som går på lågstadiet, Karamell övar på måndagar och Confetti på tisdagar. Young Voices är kören för dig som går i mellanstadiet. Här sjunger vi sånger i olika stilar, ibland på engelska och övar oss på att sjunga i olika stämmor.

Con Amore är en kör för dig som går på högstadiet eller gymnasiet. Här sjunger vi i stämmor och repertoaren består av mycket pop, men vi provar även andra stilar.

Kulturskolans körer

Namn             Karamell
Veckodag     Måndagar
Ålder              Lågstadiet

Namn             Confetti
Veckodag     Tisdagar
Ålder              Lågstadiet

Namn             Young Voices
Veckodag     Tisdagar
Ålder              Mellanstadiet

Namn             Con Amore
Veckodag     Torsdagar
Ålder              Högstadiet, gymnasiet

Plats              Skövde Kulturfabrik
Kostnad       600 kr per termin

Anmälan 

Anmäl dig till KÖR här

Om Kulturskolan i Skövde

Kulturskolan i Skövde ligger i Skövde Kulturfabrik, adresen är Rådmansgatan 28 i Skövde. Här hittar du Kulturskolan och Stadsmuseet.

Har du frågor?

Kontakta Kulturskolan via e-post kulturfabriken@skovde.se eller via Skövde kommuns kontaktcenter på telefon 0500-49 80 00.